Kontakt podaci

Oprema d.o.o.
Ilica 31, 10000 Zagreb
OIB: 59518902840
+385 1 4833 357
info@highvogue.hr

Načini plaćanja

Na našem Web shopu plaćanje možete izvršiti na sljedeće načine:

  • karticama online (Visa, MasterCard, Maestro)
  • plaćanje pouzećem prilikom preuzimanja paketa od strane dostavljača

Izjava o sigurnosti

HT PayWay primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između HT PayWay sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

Izjava o privatnosti

Oprema d.o.o se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke Oprema d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Uvjeti dostave i isporuke

Dostava na području RH je besplatna.

Sve dostupne proizvode sa web trgovine šaljemo isti dan ako je narudžba bila do 12:00 (osim Subote i Nedjelje)

Isporuka robe na području cijele Hrvatske izvršit će se u roku od najviše 5 radnih dana, najčešće 48 sati od trenutka zaprimanja Vaše uplate ako je uplata bila prije 12:00.

Ukoliko kupac nije na adresi dostave prilikom pokušaja dostave, dostavna služba će ostaviti obavijest s brojem pošiljke i uputama za daljnje korake.

Oprema d.o.o. zadržava pravo da ne pošalje narudžbe s neispravnim/nepotpunim kontakt-podacima, kao i narudžbe s e-mailom/telefonom na koji nitko ne odgovara.

Uvjeti povrata i reklamacije

Kupac ima pravo na opravdani prigovor i na povrat robe u sljedećim slučajevima:

  • Isporuka robe koja nije naručena
  • Isporuka robe koja nije odgovarajuće veličine
  • Isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu

Rok za podnošenje reklamacije je 10 dana od primitka paketa.

U slučaju zahtjeva za povratom robe iz opravdanih razloga, kupac je dužan uputiti pisani prigovor Prodavatelju i to e-mailom na info@highvogue.hr ili preporučenom pošiljkom na adresu: Oprema d.o.o., Ilica 31, 10 000 Zagreb.

U slučaju opravdanog prigovora, kupac ima pravo na zamjenu proizvoda ili povrat uplaćenih sredstava.

Fotografije proizvoda su ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe. Prodavatelj posebno ističe da vizualni identitet proizvoda prikazan na fotografiji ne mora odgovarati izgledu proizvoda u stvarnosti, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

U slučaju gore navedenog nesklada između proizvoda prikazanog na fotografiji i isporučenog proizvoda ne radi se o nedostatku proizvoda.

Podaci o proizvodima (opis proizvoda, cijena i dr.) prikazani na web shop-u prodavatelja podložni su bugovima, nepravilnostima u radu aplikacije, drugim tehničkim nepravilnostima, tipografskim pogreškama i sl. U slučaju očitih pogrešaka ili neispravnosti u pogledu podataka o proizvodima prikazanih na web shop-u prodavatelj zadržava pravo jednostrano raskinuti ugovor.

Završne odredbe

Prihvaćanjem ovih uvjeta kupnje kupac pristaje na odredbe ovih uvjeta te prihvaća da oni čine sastavni dio ugovora.

Potvrdom narudžbe Kupac potvrđuje da je pročitao Uvjete poslovanja, da se s njima slaže te da oni čine sastavni dio Ugovora o kupnji.

Izmjene uvjeta korištenja

Oprema d.o.o. zadržava pravo izmjene Uvjeta korištenja internetskih stranica u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave, te nije niti će biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu danom objave na ovim internetskim stranicama.

Općeniti uvjeti poslovanja

Oprema d.o.o. je tvrtka sa primarnom djelatnošću – Trgovina na malo

Naši tim brine se kako bi kupac uvijek bio zadovoljan i kako bi dobio kupljene artikle putem naše web stranice na vrijeme.

U slučaju bilo kakvih problema prilikom kupovine na našem web shopu slobodno nas kontaktirajte putem telefona +385 1 4833 357 ili email adrese: info@highvogue.hr, a naš tim će vam pomoći u otklanjanju problema.